- Vi har hatt en lærerik og spennende tid med Podme, men nå er vi klare for å ta podkasten til neste nivå. Vi har utviklet oss som skapere og har tro på at Podimo er riktig plattform for vår videre vekst, sier Emilie Skolmen, i en pressemelding.

Siden februar 2023 har podkasten «Skolmen & Skolmen», som hun har med Isabel Skolmen, vært en del av Schibsteds podkastplattform Podme. Nå tar altså radarparet pokasten med over til Podimo og fra torsdag 10. oktober blir nye episoder tilgjengelig hos den danske abonnementstjeneste for podkast og lydhistorier.

- I møtet med Podimo ble vi møtt med et kreativt overskudd og en ektefølt involvering fra hele teamet. Podimo tilbyr et univers av podkaster og profiler som passer oss, og det føles som det riktige stedet for oss nå, sier Isabel Skolmen.

Innholdssjef Lina Tandberg Martens i Podimo, ønsker «Skolmen og Skolmen» velkommen med åpne armer.

- Emilie og Isabel har på kort tid skapt en suksessrik podkast som resonnerer sterkt med lytterne. Det er tydelig at de har funnet en unik formel som treffer en nerve hos publikum. Vi ser frem til å være samarbeidspartner på denne reisen og bidra til å videreutvikle podkasten, sier Tandberg Martens.