Innspillingen av TV 2s nye dramaserie «Flukten fra Bolivia» er i gang, og i dag kunngjør kanalen hvem som skal fylle de ulike rollene i serien som er basert på den sanne smuglersaken fra 2008.

De tre jentene spilles av Ellen Øverbye, Josephine Tetlie og Lisa Hovden. Janne Formoe og Ingvild Lien spiller rollene som to av jentenes mødre. I tillegg får vi se Jakob Oftebro i rollen som magasinjournalisten Joakim, mens Emil Gukild debuterer som skuespiller i rollen som magasinsjefen Marcus.

- Jeg har elsket hvert sekund av det. Det er så gøy å få lære av de beste og å få oppleve denne delen av bransjen. Det har vært en helt ny opplevelse, sier Gukild til TV2.no.

Gukild er først og fremst kjent som programleder i NRK. Nå skal han spille en rolel som er basert på gründer og PR-rådgiver Magnus S. Rønningen og hans medvirkning i Stina Brendemo Hagens flukt fra Bolivia. Rønningen drev mannemagasinet Alfa på denne tiden.

- Etter åtte år med utvikling og research, føles det veldig godt at vi endelig er i gang med innspillingen, sier serieskaper Emilie Beck i en pressemelding.

«Flukten fra Bolivia» skal bestå av seks episoder, og produseres av Fenomen og 4 ½, i co-produksjon med NDR og Oslo Filmfond, for TV 2. Serien har premiere neste høst.