Saken oppdateres.

Etter at TV-seerne fikk følge Else Kåss Furuseths jakt på en ektemann i talkshowet «Else», er det nå klart for den folkekjære komikeren skal hedre sine favoritthumorister.  Det skjer med programmet «Best in show» som skal vises på TVNorge og Max neste år.

- Det er veldig stas at jeg nå skal få lov til å dele ut rosetter for «Best in Show» til noen av de morsomste jeg vet om. Dette har jo tidligere vært en utmerkelse som har vært forbeholdt bikkjer, sier Kåss Furuseth.  

I det nye programmet skal Kåss Furuseth invitere ti av sine absolutte favoritter fra norsk underholdningsliv til en morsom forestilling i teater og ifølge en melding fra Warner Brios. Discovery «der alt kan skje.»

Hedersgjestene skal få hver sin kveld, og de skal utsettes for både nesegrus hyllest og kjærlig roast og «annerkjennelse i form av en ydmyk rosett.» Gjestelisten er foreløpig hemmelig, men komikeren sier hun kommer til å plukke fra øverste hylle.

- Jeg er såpass gira på gjestene, at det sto mellom program eller besøksforbud. Jeg skjønner ikke hvordan jeg har fått lov til dette. Muligens var TVNorge-sjefene på høstferie. Jeg føler jeg har lurt dem litt, sier Kåss Furuseth.  

Magnus Vatn, ansvarlig redaktør og programdirektør i Warner Bros. Discovery, sier han tvert imot «er veldig glad for at Else har lurt oss med på dette.»

- Vi har fått bevist gang på gang hennes evne til å skape unike og hysterisk morsomme øyeblikk som programleder. Else i samspill med ti av Norges desidert morsomste og mest erfarne underholdere er en uslåelig kombinasjon, og vi gleder oss veldig til å vise frem «Best in show», sier hun.