Schibsteds personvernsjef Ingvild Næss slutter i mediekonsernet etter ni år i stillingen. Næss har også utmerket seg utenfor Schibsted og ble ifjor på denne tiden kåret til «Årets kvinnelige medieleder.»

- Jeg er utrolig takknemlig for nesten nesten ni fantastiske år hos Schibsted. Nå er jeg klar for neste kapittel og begeistret over å bli en del av Kahoot! og bidra til å gjøre læring fantastisk, skriver Næss på sin LinkedIn-profil

Hun skriver videre at hun  lenge beundret Kahoot!, et selskap hun mener er veldig produktdrevet.

- Jeg gleder meg til å jobbe sammen med Eilert Giertsen Hanoa og resten av teamet med utvidelsen av Kahoot! i utdanningssektoren, som et verktøy for bedriftsopplæring og interaktive presentasjoner, og blant livslange lærere i alle aldre, skriver Næss. 

Les osgå: Hun blir Schibsteds «big data»-vokter

Toppsjefen i Kahoot!, Eilert Hanoa, sier i en pressemelding Næss' kunnskap vil være avgjørende når Kahoot! skal navigere i det stadig skiftende landskapet av teknologi og utdanning.

- Vi er sikre på at hun vil gi et betydelig bidrag til vårt pågående arbeid med å gjøre læring til en fantastisk opplevelse, sier Eilert Hanoa, administrerende direktør i Kahoot i meldingen.