For noen uker siden la selskapet Fjeldberg Westerlin AS, ut en stillingsannonse i jakten på en ny produksjonsassistent. Nå to uker senere har nesten 800 søkere sendt inn søknad i håp om å jobbe med influenser Oskar Westerlin, skriver blant andre Se og Hør.

- Våre produksjoner er ikke helt A4, så skal du jobbe for oss må du like utfordringer. Derfor søker vi etter en ung person uten arbeidserfaring som lærer fort, er rå på å ta initiativ og ikke er redd for å bli møkkete på henda, skriver Westerlin i en pressemedling. 

Han legger til at selskapet Fjeldberg Westerlin AS, er langt mer opptatt av personlighet, innstilling og drive, når de skal ansette.

- Mange ser seg nok litt blinde på utdanning og erfaring når de skal ansette. Hos oss er vi mer opptatt av personlighet, innstilling og drive. Har du ikke arbeidserfaring, så er det null stress, for det får du jo hos oss.

Ifølge kjendismagasinet har nesten 90.000 lest annonsen, og over 770 har søkt på stillingen som produksjonsassistent.

Westerlin og makker Jørgen Fjeldberg etablerte Fjeldberg Westerlin AS i 2019, og i 2023 omsatte selskapet for drøye 17 millioner kroner. Det er en økning på over 160 prosent fra året før. Driftsresultat ble på 6,5 millioner kroner ifølge foreløpige tall fra gründerne.