Gjennom tre sesonger har seerne blitt med en rekke kjendiser på livsstilsendring i programmet «16 ukers helvete». Deltakerne blir som alltid godt hjulpet av mentorene Martin Johnsrud Sundby og Anette Skarpaas, som holder stødig kontroll på både trening og kosthold. 

I en pressemelding mandag bekrefter kanalen at de er godt i gang med innspillingen til en fjerde sesongen av programmet.

Denne gangen er det artist Petter «Katastrofe» Bjørklund Kristiansen, tidligere fotballspiller John Arne Riise, kunstner og forfatter Björg Thorhallsdottir, programleder Vida Lill Berge, programleder og tidligere fotballspiller Bernt Hulsker og tidligere ishockeyspiller Jan Tore Kjær, som skal i ilden.

- Jeg vil bli en maskin igjen. Det er jo en stund siden jeg la opp som fotballspiller, så det blir spennende å se hvor «maskin» jeg kan bli. Jeg vil finne tilbake til rutiner i hverdagen med både trening og kosthold, pushe grenser med Martin, spise riktig og føle meg vel når jeg ser meg i speilet, sier John Arne Riise.

Programmet er ventet på skjermen våren 2025. For de som ikke klarer å vente er avleggeren til programmet «16 ukers helvete bootcamp» i gang med sin andre sesong på TVNorge i disse dager.