I NRK-serien «Våre beste år», spoler vi tilbake til 1985 og møtet med den venstreradikale familien med hovedkarakteren «Siri» som spilles av Pernille Sørensen. Siri tar med seg barna og flytter fra hippiekollektivet på landet til borettslaget på Oslos beste vestkant, der familien må kjempe mot kapitalister, sosser, kabel-TV og en voksende høyrebølge.

Serien produseres av Feelgood for NRK og hadde premiere fredag 30. august på NRK1. Serien er også tilgjengelig i strømmetjenesten.

Den første episoden «Kollektiv og svømmebasseng» nærmer seg 800.000 seere.

- Humordramaet Våre beste år gjør det bra i NRK TV og tallene øker hver dag. Nå har 759.000 totalt sett første episode, og det er vi veldig fornøyd med. Serien gjør det også godt blant tenåringer, noe som er gledelig å se. Lineær seing påvirkes av endring av sendetidspunkt, sier Christina Rezk Resar, redaksjonssjef for humor i NRK Underholdning, til Kampanje.

Hele 513.000 av seerne har sett den første epioden digitalt.

Episode to «Titten Tei og reklamemann» har så lagt engasjert 667.000 seere, deretter følger «Madonna og Margaret Thatcher» med 413.000, og «He-Man og modellbarn» har så langt 305.000 seere.

Les mer: Over 800.000 har blitt med Mikkel Niva og Herman Flesvig på tur