Torsdag 29. august var det premiere for TV 2s nye kjendiskonsept «Norges dummeste», hvor tolv kjendiser får bryne seg på en rekke oppgaver – og kjemper om å ikke bli kåret til Norges dummeste. I programmet som ledes av programlederduoen Einar Tørnquist og Jan Thomas, er nemlig målet å ryke ut først – og ikke sist.

Etter det første døgnet hadde 437.000 sett premieren, og etter fire dager var tallet nesten doblet. Da hadde 854.000 fått med seg den første episoden. Og halvannen uke etter premieren har seertallet nå bikket millionen.

- Det er fortsatt helt spinnvilt, sier programdirektør i TV 2, Trygve Rønningen til Kampanje.

Så langt har 1.051.000 sett den første episoden.

- Dette programmet har truffet særdeles godt og vi er helt overveldet av responsen og at epsioden nå er sett av mer enn én million seere. Det er en magisk drømmegrense, sier Rønningen.

Les mer: «Norges dummeste» tar TV-seerne med storm: - Spinnville tall

TV 2 har hatt flere programmer som har passert drømmegrensen, blant andre «Hver gang vi møtes», «The Voice», «Kompani Lauritzen» og «Spillet».

Den andre episoden av «Norges dummeste» som ble vist på torsdag, kan allerede vise til 744.000 seere.

- Det er helt fantastiske seertall, så dette er utrolig godt jobbet av produksjonsselskapet og de foran og bak kamera, sier TV 2-sjefen.

- Betyr det at det kommer en andre sesong av «Norges dummeste?

- Det er tidlig å si, men det ville vel vært rart om vi ikke ønsket en andre sesong, ler Rønningen.

«Norges dummeste» produseres for TV 2 av Montreux Film & Fjernsyn, som også hadde ideen til konseptet. På eiersiden av Montreux finner en Erik SolbakkenJørgen Høst og The Oslo Company