Ifølge Aftenposten så er Natt & Dag historie. Det skjer etter mange trøblete år med underskudd på driften. Regnskapstallene for 2023 viser et underskudd på i underkant av 900.00 kroner fra en omsetning på 1,8 millioner kroner. 

Redaktør Geir Magne Staurland håper en ny aktør vil ta over avisens rolle som kritiker av kjendiser og Kultur-Norge.

- Selvhøytidelige og lettkrenkede kjendiser trenger en gneldrete bølle som gir dem motstand, sier Natt & Dag-redaktøren til avisen. 

Han trekker frem at Natt & Dag  har slitt med et «knusktørt annonsemarked» og dårlig økonomi. Den faste avisredaksjonen har i dag bestått av én grafisk designer og to skribenter, inkludert redaktøren. I tillegg har de hatt frilansere.

Det var i 2019 at Natt & Dag ble en del av medieselskapet til Even Aas Eng, Venture Factory. Den gang sa Aas-Eng følgende til Kampanje. 

- Natt&Dag er en bit norsk kulturhistorie, og vi føler et stort ansvar når vi nå tar på oss oppgaven med å forvalte denne fantastiske merkevaren videre. Vi tror det finnes et stort potensial her, og vi gleder oss veldig til å bygge videre på det gode arbeidet som er gjort, sa gründer av Venture Factory, Even Aas-Eng. 

I dag er Natt & Dag eid av selskapet Mainstream Media som blant annet eier Filter Media og byrået No Name som ble slått sammen Natt & Dag for noen år siden

På eiersiden i Mainstream Media finner en flere av Aas-Engs selskaper Art Vandelays Industries og Venture Factory. 

Les også: Even Aas-Eng med nytt mediekjøp – går inn som største eier i Natt&Dag

Daglig leder i Natt & Dag, Christian Fure, har tidligere uttalt at det har vært krevende å få lønnsomhet i avisen som de siste seks årene har tapt 5,5 millioner kroner.