Tidligere i år ble det kjent at Amedia ville slå sammen nasjonalt og regionalt salg i en felles struktur og nå er endringen trådt i kraft. Samtidig endrer Amedia salg og marked navn til Amedia Annonse.

- Fra 1. september er vi en samlet annonseorganisasjon i Amedia som skal skape enda større verdi for kundene våre, sier Hilde Norddal, konserndirektør for Amedia Annonse.

Sammenslåingen medfører også nye roller for flere Amedia-ledere. Jørgen Sørlie er ansatt som ny direktør for regionalt salg. Han kommer fra stillingen som daglig leder av Amedia Salg Oslo og er ny inn i ledergruppen i Amedia Annonse.

- Jeg er utrolig glad for å få muligheten til å bidra i utviklingen av en samlet annonseorganisasjon i Amedia, som skal stå sterkere i møte med endrede behov hos annonsørene, i den globale konkurransen, sier Sørlie.

Christian Thu skal lede det nasjonale salget i ny annonseorganisasjon, mens Sara Oksdøl, som i dag er leder av Amedia Innholdsbyrå, får også ansvar for marked og kommunikasjon, konsept og kompetanse. 

Amedia Annonseproduksjon i Tønsberg og Harstad vil også bli en del av den nye organisasjonen og Stine Aune Hvam, som leder strategi og økonomi i annonselededelsen, blir styreleder i begge disse selskapene.

Mariell Kversøy Enge leder produkt og analyse og Jonathan Brænde har ansvaret for plattform og annonseteknologi. 

- Vi må stå enda sterkere sammen på annonse for å levere på vårt viktige samfunnsbidrag - å finansiere journalistikken, sier Hilde Norddal.