Det er Jonas Bergløv, Arin Soltanpanah og Henning Bang som blir nye programledere.

Bergløv er en kjent stemme for mange radioelskere i NRJ, P5 og P4. Bergløv ble nominert som beste radio-DJ i Prix Radio i år.

– Oi, dette er stort! Det er jo en stor arv med mange fine folk som har gjort det før meg. Det viktigste for meg er å inkludere mennesker i enda større grad og få høre meningene til folk, uansett hvor ville eller fornuftige de måtte være. Jeg tror vi skal klare å utfylle hverandre på en god og rar måte. Det jeg gleder meg mest til er å få nye bestevenner på rekordtid, sier Bergløv i en pressemelding. 

Han får selskap av to kjente stemmer fra radiouniverset til NRK P3.

Arin Soltanpanah er 25 år og kommer fra Lørenskog. Flere vil kjenne igjen stemmen hennes fra podkasten «Hør'a!» i NRK Radio. Hun var også med i den nyeste sesongen av NRK-programmet «Gym».

Henning Bang er kjent for NRK P3s lyttere som programleder i «P3ligaen» og «Pønsj».

Redaksjonssjef i NRK P3, Tone Donald, er svært fornøyd med å få på plass de nye programlederne.

– Vi er veldig glade for at dette er det nye P3morgen-teamet. De har alt det NRK P3 skal være; De er morsomme, unge og fremoverlente. De har i tillegg en radioelsk som vil høres på lufta og være til glede for nye og gamle lyttere. Vi har hørt dem sammen i studio og lytterne kan bare glede seg, sier Donald i pressemeldingen.