«Alle mot 1» er helgens mest sette TV-program med 651.000 seere. Nesten syv av ti av alle som så på TV lørdag kveld, valgte dette programmet.

De aller fleste har sett programmet direkte NRK1. Kun 15.000 har valgt å se programmet i opptak på strømmetjenesten NRK TV, og det til tross for at det i år er mulig å spille «Alle mot 1» på appen også i opptak.

577.000 har sett helgens «Nytt på nytt», mens «Oppdrag Europa» er like bak med 547.000 seere.

Flere strømmer Forræder
«Forræder» er helgens mest sette TV 2-program med 585.000 seere på fredagens episode. I motsetning til «Alle mot 1» er det flere som velger å se «Forræder» på strømmetjenesten TV 2 Play, og dersom ukens episode følger trenden til de foregående episodene, vil seertallet passere «Alle mot 1» i løpet av uken.

Seertallene fra helgen gir derfor bare et øyeblikksbilde av konkurransen mellom NRK og TV 2.

Så langt har 895.000 sett sesongpremieren av «Forræder» og omtrent like mange har sett episode nummer to.

Les mer: Seerrekord for «Forræder»: - Kjempegøy

Vokteren mister fart
Årets nykommer på TV 2 - «Vokteren» - startet sterkt med 674.000 seere på premien. I løpet av de siste to ukene har dette tallet økt til 925.000 seere.

De to andre episodene som er vist har ikke klart å komme opp på samme nivå. Episode to ligger foreløpig på 684.000 seere og etter to dager har tredje episode - som ble vist lørdag - samlet 464.000 seere.

- Det er litt vanskelig å vite når vi har fasiten i hånden, men «Vokteren» nærmer seg én million på første episode og det er helt fantastisk. Foreløpig samler «Vokteren» flere seere enn «Skal vi danse», og det må vi si oss fornøyde med, sier programredaktør Trygve Rønningen i TV 2.

- Har det vært målet?

- Det er vanskelig å måle disse programmene mot hverandre. «Skal vi danse» er et program som blir sett her og nå, og «Vokteren» ses over tid.

Les mer: Over 700.000 har sett Vokteren: - Tatt imot med åpne armer

- Godt levert
TV 2 har som kjent valgt å gi «Skal vi danse» en pause fra skjermen i høst. Det er «Vokteren» som har tatt programmets plass i det lineære sendeskjemaet.

«Farmen» har ikke tatt pause og så langt har 347.000 sett søndagens ukesfinale. Til sammenligning har 484.000 sett sesongpremieren for snart to uker siden.

- «Farmen» trender mot et snitt på en halv million og hvis det ender med det, så er det godt levert av en gammel traver. Det må vi si oss fornøyd emed, sier Rønningen.

Les mer: Farmen-premieren mistet 100.000 seere