Mandag kveld var det dobbeltpremiere på TVNorge da «Alt for Norge» og «16 ukers helvete bootcamp», var tilbake på skjermen. For ellevte gang ble en gjeng norsk-amerikanere ønsket velkommen i «Alt for Norge». Denne gangen av tidligere alpinist Kjetil Jansrud, som har tatt over programlederrollen fra Fridtjof Nilsen.

138.000 seere fikk med seg premieren og på det meste var 153.000 seere innom programmet.

- Vi er veldig fornøyde med starten på «Alt for Norge», som faktisk har tall helt på linje med forrige gang det var på lufta, tilbake i 2019. Det er veldig stas. Jeg synes også Kjetil Jansrud gjør en aldeles strålende programlederdebut og vi gleder oss stort til å følge med videre på ferden til norskamerikanerne, sier programdirektør, Magnus Vatn, i TVNorge til Kampanje.

«Alt for Norge» sørget for en andel på 32,6 prosent i den kommersielle gruppen fra 25 til 69 år.

Les mer: Ny alpinstjerne blir programleder: - Håper seerne tenker at jeg funker på TV

Gårsdagen markerte også startskuddet for årets deltakere i 16 ukers helvete bootcamp, som er en avlegger av det populære programmet «16 ukers helvete». Gjennom høsten får vi følge tidligere værmelder Elin Tvedt, tidligere TV 2-journalist Fredrik Græsvik, programleder Sigurd Sollien, influencer Sara Emilie Tandberg, komiker Egil Skurdal og artist Lars Erik Blokkhus, på reisen mot en sunnere og sterkere kropp.

Som vanlig er årets mentorer Martin Johnsrud Sundby og Anette Skarpaas Ramm.

Premieren samlet 98.000 seere i snitt og på det meste var 108.000 seere innom. Programmet hadde en andel i den kommersielle målgruppe på 20,3 prosent.

Bootcamp-klare:

Årets deltakere er klare til å gi alt i «16 ukers helvete bootcamp». Fra venstre: Mentor Martin Johnsrud Sundby, Fredrik Græsvik, Sigurd Sollien, Elin Tvedt, Sara Emilie Tandberg, Lars Erik Blokkhus og mentor Anette Skarpaas Ramm. Foto: Ole Eltvik