- Dette er en stor dag for oss. Vi mener at det er behov for en uavhengig avis som kommer tett på den svenske finanssektoren med kritisk og fair næringslivsjournalistikk. Vi har brukt de siste månedene på å sette sammen en sterk redaksjon, og vi gleder oss veldig til å endelig komme i gang, sier Rasmus Emborg, redaksjonell direktør i Watch Media, i en pressemelding.

Mediehuset Watch Media fortsetter den internasjonale satsingen og lanserer sin aller første avis i Sverige, som er FinansWatch. Jesper Mothander er redaktør for den nye avisen. Han kommer sist fra Dagens Industri, og skal lede redaksjonen som får base i finanssenteret i Stockholm.

Watch Media har nå tilstedeværelse med nisjeaviser i Danmark, Norge, Sverige og Tyskland, og med FinansWatch i Sverige, betyr det at mediehuset dekker finanssektoren fra København, Oslo, Frankfurt og Stockholm. 

- Vi har aldri lagt skjul på at vi har internasjonale ambisjoner, og vi har både i Norge og Tyskland fått bekreftet etterspørselen etter seriøs og balansert bransjejournalistikk som gjør beslutningstakere klokere på egen bransje, sier Anders Heering, administrerende direktør i Watch Media.

Watch Media eies av JP/Politikens Hus og utgir i dag 27 digitale aviser i Danmark, Norge, Tyskland og Sverige, og har rundt 240 ansatte.