Torsdag ettermiddag presenterer TV 2 programmene seerne kan vente seg på kanalen utover høsten. I tillegg til gjengangere som blant annet «Farmen», «Forræder» «Jakten på kjærligheten», viste de også frem klipp av nykommerne «Vokteren», «Norges dummeste» og «Fjellhytta».

- Vi ser og hører hva seerne setter pris på, og de vil ikke bli skuffet. Det blir mer av det som i all beskjedenhet er Norges beste TV-underholdning. Samtidig introduserer vi denne høsten helt nye formater, som «Vokteren», sier sjefredaktør og administrerende direktør i TV 2, Olav T. Sandnes.

I tillegg til seriekonseptene er det også duket for både sport og presidentvalg i USA på kanalen.

- Jeg synes vi leverer en ualminnelig sterk høst på underholdning og sport. I tillegg står USA – og dermed verden – foran et nervepirrende valg. Dette blir en stor og viktig hendelse for oss, sier Sandnes.

Nye reality-serier
 «Boksen» er navnet på en splitter ny realityserie der 12 kjente profiler plasseres i hver sin boks. De vet ikke hvor de skal, eller hvilke utfordringer de står overfor. Når dørene til boksene åpnes, må de selv forstå hva og hvordan de skal løse oppgavene.

Det er Mads Hansen som leder programmet-

Les mer: Mads Hansen skal lede helt ny kjendisreality på TV 2

TV 2 slapp nyheten om den nye realityserien «Vokteren» allerede i juni. Der ble det klart at det er 14 kjendiser som skal delta i serien som ledes av tidligere snowboarder, Helene Olafsen.

- Jeg kan love at dette er noe helt annet enn det seerne tidligere har sett på norske tv-skjermer, sier Sandnes.

Målet med konkurransen er å bestige toppen av fjellet Stetind. På startstreken er 2,1 millioner kroner fordelt likt i hver deltakers sekk. På ferden møter deltakerne på Vokteren, som tester dem med mentalt krevende hindringer, overraskende tvister og oppdrag.

Les hvem som deltar i «Vokteren» her.

Sport og valg
TV 2 sikret seg i vår rettighetene til Champions League i tre nye år, som de skal vise utover høsten
. I tillegg til at Bodø/Glimt i skrivende stund kjemper om å delta i turneringen som første norske lag siden 2007, er Norge allerede sikret innslag i form av blant annet Martin Ødegaard og Erling Braut Haaland.

- I TV 2 lever vi for de store sportsøyeblikkene. Derfor er det gledelig at endringene i Champions League-formatet denne sesongen betyr flere kamper og flere oppgjør mellom de aller største klubbene i Europa, sier Sandnes.

TV 2 har for øvrig også rettighetene til å vise de norske fotballandslagene sine kamper, i tillegg til La Liga og Eliteserien, som ruller og går utover høsten.

Det er også duket for storpolitikk på kanalen når det skal avgjøres hvem som blir president i USA de neste fire årene.

- TV 2 jobber hver dag for å speile virkeligheten slik den faktisk er – både i Norge og i verden. Sjelden har et amerikansk valg vært mer uforutsigbart, og konsekvensene så store, også for Norge. Vi har som vanlig mål om å være best på tall, analyser og reaksjoner på alle TV 2s plattformer, sier Sandnes.

Av andre programmer som ble presentert på lanseringen torsdag «Torpet», «Kompani Lauritzen: Tropp 3», «Kids in Crime sesong 2», «Kokkeskolen», «Asbjørns julekalender», «Bloggerne», «Huskestue», «Bleep: Victor, Chris og Rob gamer», «Åsted Norge», «God Morgen Norge» samt dokumentarseriene «Blø for drakta», «Gal etter gull» og «Reddet».