Onsdag ble det kjent at det britiske kjendisbladet Hello! Magazine har sikret seg eksklusive rettigheter til bryllupet til Märtha Louise og Durek Verrett 31. august. 

PR-ledelsen til prinsessen og Durek Verrett mener Hello! «har lang erfaring med å formidle slike begivenheter.»

Hello! vil dekke detaljer fra bryllyupet på deres nettside og på sosiale medier i samarbeid med deres søsterpublikasjon Hola!

I en artikkel publisert av magasinet sier prinsessen  at hun er spent på å være i det britiske kjendisbladet.

- Jeg er veldig spent på å være i Hello! og Hola! De har alltid nydelige fotoshoots og bryllupsstedet vårt i Gerainger er veldig vakkert og spesielt for meg, og jeg gleder meg veldig til det.

Forloveden hennes Verrett legger til:

- Jeg elsker Hello! og Hola! og jeg setter veldig pris på å være i magasinene. Jeg har lest artikler [i magasinet] og føler at de virkelig forstår meg og Martha. Andre publikasjoner gjør meg til noe jeg ikke er, men Hallo og Hola representerer virkelig hvem jeg er, og jeg er takknemlig for det, sier han til det britiske kjensdismagasinet. 

Britiske Hello! solgte i snitt i overkant 150.000 blader i uka  på det britiske markedet i tillegg til at nettavisen har rundt 40 millioner lesere digitalt i måneden globalt. 



Kjendisblad:

Hello! er et britisk kjendismagasin som er svært opptatt av kongelige og andre kjendiser. Bladet kommer ut ukentlig i England og Spania og har også en nettavis med et stort globalt nedslagsfelt. Foto: Faksimile.