Humorserien «Evig singel» har vært en stor seersuksess for TV 2, og nå blir Henriette Steenstrup en del av stjernelaget av humorprofiler som spiller evig single i serien. Innspillingen av sesong to er allerede godt i gang. 

– Det er stor stas å kunne avsløre at Henriette Steenstrup får en sentral rolle i sesong to av seersukssen «Evig singel». Over 700.000 har sett første sesong av humorserien, og nå har vi virkelig toppet laget ved å hente inn Steenstrup i rollen som 48 år gamle Marit «Geipen» Ulsrud, en tidligere skiskytter som selvsagt er evig singel. «Evig singel»-fansen der ute kan glede seg til en ny sesong som garantert blir minst like morsom og severdig som den første, sier programredaktør i TV 2, Trygve Rønningen, en ny sesong med morsomme, pinlige og tragikomiske kjærlighetshistorier

Henriette Steenstrup sier dette om sin nye rolle som Marit «Geipen» Ulsrud.

- Det er så gøy for meg å få «joine» dette fine single ensemblet, og spesielt gøy å få spille en tidligere skiskytter som er blitt coach og motivator uten særlig faglig dekning på hvordan håndtere livets utfordringer, sier Steenstrup.

Etter endt skiskytterkarriere starter Uslrud i Steenstrups skikkelse opp et nytt liv som coach, eller «personlig lykketrener» som hun selv liker å kalle seg. 

– «Geipen» er en sykelig positiv type som tenker at alt kan snus til noe positivt. Og at alle nederlag er et mulighetsrom, sier Steenstrup. 

Seerne får også et gjensyn med de evig single-karakterene Kennet (Trond Fausa Aurvåg), Stian (Kevin Vågenes), Ellen (Kristine Grændsen) og Omid (Amir Asgharnejad) – og denne gangen har alle hver sin utkåret de prøver å erobre. I tillegg er Lene Kongsvik tilbake i en helt ny karakter.

Humorserien er produsert av Seefood TV. Ole Martin Hafsmo har regi på sesong to, og produsenter er Håvard Sandvand og Aleksander Herresthal