Torsdag var flere nordmenn i aksjon under OL, og det kan virke som at håndball har blitt en seerfavoritt blant det norske folk så langt.

I går kveld spilte de norske håndballkvinnene mot Slovenia i gruppespillet. Det utviklet seg til å bli en kamp Norge hadde god kontroll på, og endte opp med å vinne kampen 29-22.

Kampen ble sendt på TVNorge. Til Kampanje oppgir Warner Bros. Discovery, som eier TVNorge, at 422.000 TV-seere fulgte kampen i snitt. Seertoppen ble nådd på 501.000 seere.

Også tennisspiller Casper Ruud var i aksjon i går på TVNorge. Han spilte kvartfinale i tennisturneringen i OL, og røk på et 2-1 tap, hvilket betyr at nordmannen er ute for denne gang. 102.000 seere i snitt så nordmannen ryke mot canadiske Felix Auger-Aliassime. Kampen ble spilt på ettermiddagen, mot kvelden.

- TVNorge var største kanal hele dagen med en andel på 38,5 prosent. Det er den beste dagen så langt for TVNorge under OL og den syvende beste dagen noensinne for TVNorge, sier Antti Haajanen, nordisk sportsdirektør og fungerende sportsdirektør i Norge. 

Også den norske skytteren Jon-Hermann Hegg var i aksjon i går. Han konkurrerte i 50 meter rifle, og endte på en 5. plass. 75.000 seere fulgte med på Hegg i snitt. TVNorge sendte konkurransen.

Viktor Hovland begynte også OL-turneringen i golf i går. 43.000 fulgte sendingen i snitt, med en seertopp på 72.000.