Tirsdag hadde den nye sesongen av «Charterfeber» premiere på Viaplay og TV3. I den nye sesongen får man blant annet et gjensyn med Svein Østvik, kjent som Charter-Svein, som gjør charter-comeback.

I dag melder mediekonsernet Viaplay at 66.000 seere fikk med seg premieren på av det som er sesong 12 av serien på TV3. Det er en økning fra 56.000 seere på sesong elleve som hadde premiere i 2020.

I tillegg til solide lineærtall, sørget premieren for tidenes beste «Charterfeber»-seertall på strømmetjenesten Viaplay. Viaplay deler imidlertid ikke seertall fra strømmetjenesten, men oppgir at nesten tre ganger så mange ga Charterfeber-gjengen en sjanse nå, sammenlignet med forrige premiere i 2020.

- Vi visste at det var en stor etterspørsel etter Charterfeber der ute, og det er en av de seriene folk oftest spør om vi skal lage mer av. Men en slik start hadde de færreste av oss turte å håpe på, sier programredaktør i Viaplay Group, Jonas Møller.

Ifølge Viaplay er det kun Paradise Hotel som har hatt bedre seertall enn gårsdagens Charterfeber-episode i løpet av første døgn.

- Det har jo så vidt begynt, men jeg har så mye kjærlighet for disse deltakerne for det de har levert til årets sesong. Jeg klør etter at resten av Norge skal følge gjengen videre, for her har vi så vidt kjent smaken av Irish på tunga, sier Møller.