- Bryllupsfesten til Märtha Louise og Durek Verrett er et privat arrangement. Gjestelisten og detaljer rundt programmet og innholdet vil derfor ikke bli delt offentlig med verken publikum eller presse fra vår side, heter det i en pressemelding Astrum Agency som bistår prinsessen og Durek Verrett i forbindelse med bryllupet.

Bak Astrum Agency står Simon Eriksen Valvik, som tar over som presse- og kommunikasjonsansvarlig for bryllupet. I tillegg er også prinsessens manager Carina Scheele Carlsen aktiv som pressekontakt. 

I informasjonsmailen heter det videre at det er registrert «en overveldende interesse fra både norske og internasjonale medier» og slik NRK spekulerte i går, blir det nå også bekreftet at britiske Hello! Magazine har sikret seg en eksklusiv avtale om dekning av vielsen og festen.

- Det er selvfølgelig gledelig at så mange ønsker å delta i feiringen. Denne store interessen stiller imidlertid svært høye krav til kapasitet, sikkerhet og logistikk. Vi har derfor valgt å inngå en eksklusiv avtale om dekning av vielsen og festen med Hello! Magazine.  

PR-ledelsen til prinsessen og Durek Verrett mener Hello! «har lang erfaring med å formidle slike begivenheter.»

- Vi mener at de har en unik evne til å nå ut til et internasjonalt publikum, og kan imøtekomme den store interessen fra inn- utland. Brudeparet gleder seg til å sette fokus på den vakre naturen i Geiranger, lokal arbeidskraft og et fantastisk bryllup i en av Norges største perler, står det videre i meldingen.

Selv om det er inngått en avtale om eksklusivitet, skal det ifølge prinsessens PR-folk legges til rette for pressen i deler av feiringen. Det vil bli lagt opp til steder på offentlig og privat område der pressen kan møte opp for å ta bilder, filme og i noen tilfeller få tilgang på folk å snakke med.

Les også: Redaktør reagerer på prinsessens presse-boikott: - En dramatisk utvikling