I den nyeste kampanjen fra Tine - som har fått navnet «Tenk at det bor folk her» - vil Tine understreke hvor viktig det er å ta hele landet i bruk og hvilken rolle norske melkebønder har i dette samspillet hver eneste dag.

- Tine eies av over 7000 melkebønder som driver gårder over hele landet, og det er viktig for så mange samfunnskritiske områder, som selvforsyningen, kvaliteten på maten vår, kortreist mat og arbeidsplasser i hele landet. Vi ønsker derfor å opplyse forbrukere om hva de støtter ved å velge Tine-produkter i butikken, sier direktør marked i Tine, Unn Grønvold Nikolaisen i en pressemelding.

Kampanjen er signert reklamebyrået Pol og spiller på uskyldige fordommer, men også fascinasjon for alle plassene folk velger å bo - både høyt og lavt i vårt langstrakte land.

- Tine er en viktig samfunnsaktør som det er veldig givende å få jobbe med. Denne kampanjen tar virkelig for seg kjernen av hvorfor et samvirke som Tine er skikkelig viktig, både for oss som bor i byen og for hele landet, sier Sindre Holmedal Johnstad.

Sammen med Pol-kollegene Thorbjørn Ruud og kreativ leder Janne Brenda Lysø, utgjør trioen det kreative teamet bak kampanjen.

Tenk at det bor folk her vil være godt synlig gjennom sommeren som filmer, printannonser, i tillegg til en snaplinse som folk kan bruke selv når de ferierer i distriktene i sommer. 

Produksjonsselskapet Bacon har produsert filmene med Henrik Dyb Zwart på regi, og bilder er tatt av fotograf Øivind Haug. Pol-teamet består av Johnstad, Ruud, Lysø, i tillegg til Lina Aas-Eng, Tone Bøygard, Benjamin Rodgers og Andrea Engum.