-  Dette er utelukkende et overskuddsprosjekt. Vi ønsker å bidra til å skape engasjement og god stemning rundt OL, og har ingen problemer med å by litt på oss selv. Vi sender tidenes lag til OL, det er veldig stas, og da må vi selvfølgelig ha en nasjonal OL-sang. Det er vel tross alt ikke blitt produsert noen slike sanger siden «Bønda fra nord». Og det var før Jakobs tid, sier Jakob, Filip og Henrik Ingebrigtsen.

Det var brødrene selv, med Filip i spissen, som kom til NRK med idéen om å lage en OL-musikkvideo.

- Vi har nettopp opplevd et fotball-EM der nasjoner som Skottland fullstendig utklasset oss i supportersanger og nasjonal humor. Vi startet med å spøke litt om at dette må vi gjøre noe med, og så ballet det på seg, sier Filip Ingebrigtsen.

OL tjuvstartet onsdag med åpningskamper i fotball og rugby, men den offisielle åpningsseremonien finner sted fredag. NRK og Warner Bros. Discovery samarbeider om rettighetene her til lands.

- Nå er vi straks klare for høydepunktet i denne fantastiske sports-sommeren. Vi begynner allerede i morgen med åpningsseremonien fra Paris, og utover mesterskapet vil du kunne høre alt på NRK sport på radio og se alle høydepunktene fra friidrettsbanen på NRK. Det er bare å glede seg, sier fungerende sportsredaktør i NRK, Anders Sårheim.