For to år siden lanserte 730.no sin første podkast med Mathilde Ullum i programlederrollen. 730.no er landets største uavhengige nettsted for populærkultur, og har hatt besøk av flere av Norges mest profilerte kjendiser. 

I dagens epsiode kunngjorde Ullum at podkasten flyttes over til Podimo i begynnelsen av neste måned.

- Jeg kunne aldri forestilt meg den responsen vi har fått. Fra lyttertall til engasjement i sosiale medier – det har vært helt overveldende. At vi nå er i en posisjon der vi inngår samarbeid med Podimo for videreutvikling av podkasten er skikkelig gøy, sier Ullum.

Hun ønskes velkommen av Podimos innholdssjef Lina Tandberg Martens.

- 730.no er en bauta innen norsk populærkultur og vår første podkast som representerer et nettsted. Deres evne til å engasjere lytterne er unik, og vi er stolte av at Podimo blir deres nye hjem, sier hun.

Podkasten er tilgjengelig fra Podimo 6. august.