Det ble ingen blåmandag for Warner Bros. Discovery og TVNorge. Ifølge tall fra mediekonsernet har Europa sett mer OL på strømmetjenesten Max allerede etter to dager i Paris, enn hva som ble sett gjennom hele Tokyo-OL i 2021.

Også i Norge har Max fått en sterk start på OL. Seertiden på strømmetjenesten har allerede passert hallvparten av det totale antall timer som ble oppnådd på discovery+ under OL i Tokyo.

- På kun få dager har vi sett fantastiske seertalt og et stort engasjement i de nordiske landene. I Warner Bros. Discovery har vi historiefortelling i vårt DNA, og de olymiske leker er fulle av fantastiske, rørende og dramatiske historier. Vi kunne ikke vært mer stolte og glade over å få gi OL-opplevelser til seere i Norge og Norden, sier Christina Sulebakk, Executive Vice President & Managing Director for Warner Bros. Discovery i Norden, i en pressemelding.

Warner Bros. Discovery oppgir imidlertid ikke konkrete seertall på strømmetjenesten.

Til Kampanje oppgir samtidig Warner Bros. Discovery at lineærkanalen TVNorge, som blir eid av mediekonsernet, mandag var største kanal med 33 prosent seerandel i målgruppen 25 til 69 år. 

- Det er bedre enn NRK1, TV 2 og TV3 var til sammen, og det var beste dag så langt dette OL og bedre enn alle dager fra Tokyo-OL, sier Marianne Aambø i Waner Bros. Discovery, til Kampanje.

TVNorges mest sette OL-konkurranse fra i går var de norske håndballherrenes kamp mot Frankrike. 271.000 TV-seere så Norge slo vertsnasjon Frankrike 22-27.

Også tennisspiller Casper Ruud var i aksjon i går ettermiddag. 80.000 fikk med seg nordmannen gå videre til tredje runde i turneringen.

På kvelden sendte TVNorge svømming, noe som ble sett av 133.000 seere. Her var det ingen nordmenn i aksjon.