«The Voice» har blitt en stor suksess for TV 2 og det kommer derfor ikke som noen overraskelse at det blir en tiende sesong av sangkonkurransen. Det som kanskje overrasker mer er at verken Ina Wroldsen eller Jarle Bernhoft blir med videre som mentorer.

- Endring og fornying er helt vanlig og naturlig fra sesong til sesong i programkonseptene våre. Det første som blir tydelig for «The Voice»-seerne fra sesong ni til sesong ti, er at to av mentorene, Ina Wroldsen og Jarle Bernhoft, ikke er med videre, forteller TV 2s programredaktør Trygve Rønningen til egen kanal.

Jarle Bernhoft legger ikke skjul på at han gjerne skulle ha vært med videre.

- Det er lite dramatikk bak dette. Jeg har ikke fått inntrykk av at jeg sparkes ut. Jeg fikk beskjed om at det er noen redaksjonelle valg som gjør at jeg må tre til siden, så jeg har ikke «driti» meg ut, sier han til TV 2.

Les mer: The Voice-finalen samlet 580.000 seere: - En eneste stor fest