Green Camp, en konferanse om kommunikasjon og bærekraft, har fått med seg programleder Siri Kristiansen på en ny podkast-satsing. Her skal næringslivet få konkrete tips og råd til arbeidet sitt med bærekrafttiltak.

- Selv om ordet ‘bærekraft’ trolig er verdens kjedeligste ord, skal serien være nyttig. Tipsene vil være lette å omsette i praksis og, vel så viktig, gøy å høre på, sier Kristiansen i en pressemelding.

Podkastene produseres i samarbeid med Bauer Media.

- Vi er veldig glade for at Siri Kristiansen har takket ja til programlederjobben - hun er en av landets aller beste på dette, sier podkastsjef Øystein Weibell i Bauer Media.

Mediehuset er en partner av Green Camp, som er grunnlagt av Tanja Schøien og hennes selskap Nr. 17. Neste konferanse går av stabelen i januar 2025 og podkasten skal slippes i forkant av dette.

- Bauer Media bygger meningsfulle kulturelle koblinger med sitt store publikum, og de ser at de har stor påvirkningskraft. Min erfaring er at det 
Bauer Media gjør, er basert på lidenskap, tillit og glede. De tenker nytt, fremmer kreativitet, samarbeid og samhandling, sier hun.