Saken oppdateres. 

I TV 2s nye realitykonkurranse «Velodromen Kjendis» blir åtte norske kjendiser satt skikkelig på prøve av programledere Dag Otto Lauritzen og Marius Skjelbæk i Asker sykkelvelodrom.

De åtte deltakerne deles inn i fire lag, som kjempe mot hverandre i flere øvelser - av varierende vanskelighetsgrad.

- Mitt første møte med velodromen var intens. Da jeg så veggene så tenkte jeg «fuck, brytekarrieren henger i en tynn tråd nå». Men opplevelsen var nydelig, en dag jeg kommer til å huske resten av livet, forteller bryterstjernen Felix Baldauf.

Han deltar i «Velodromen Kjendis» på lag med tidligere skiskytter Tiril Eckhoff. I tillegg deltar Camilla Sagen og Oskar Westerlin (rosa laget), Helle Nordby og Halvor Egner Granerud (hvite laget) og Henrik Elvestad og Maren Lundby (røde laget)

God morgen Norge-programleder og Jakten på kjærligheten-aktuelle Camilla Sagen legger ikke skjul på at innspillingen var av det heftige slaget. 

– Da jeg kom gående gjennom tunnelen og inn i hallen, følte jeg meg som Russell Crowe i «Gladiatoren». Helt til jeg så den bratte veggen vi tilsynelatende skulle sykle på toppen av. Da følte jeg meg ikke som Crowe, men han som gjør i buksa mens han venter på å entre amfiet i Colosseum. Det var dritskummelt. Jeg har aldri sittet på en sykkel, som har vingla så mye av nerver, forteller Sagen.