I Viaplay starter Malin Jørnholt i en kombinert stilling som vaktsjef, anker og reporter. Jørnholt blir hentet fra NRK, hvor hun har vært profilert gjennom både fotballmesterskap og skiskyting. 

Jørnholt tar fatt på sin nye stilling i Viaplay i oktober. 

- Viaplay har mange store og spennende rettigheter, og jeg synes de har vært skikkelig gode på å forvalte de rettighetene de har. I tillegg virker det som en sulten og bra gjeng som har det gøy på jobb, så jeg gleder meg veldig til å begynne, sier Jørnholt. 

Sportssjef i Viaplay, Kristian Oma, er fornøyd med det nye tilskuddet til Viaplays sportsavdeling.

- Malin er ansatt som vaktsjef på våre største rettigheter, men kommer garantert til å dukke opp også på skjerm i flere sammenhenger. Hun fremstår som både ambisiøs, prinsippfast – og sulten. I tillegg har hun noe av det vi er mest avhengige av for å være mest mulig skodd for det som venter, nemlig bred og fleksibel mediekompetanse, sier Oma.

Ifølge Jørnholt blir det både skummelt og vemodig å forlate statskanalen. Samtidig gleder hun seg til å ta fatt på sin nye jobb. 

- Jeg er enormt takknemlig for alt jeg har fått oppleve i de til sammen syv årene jeg har vært i NRK. Jeg har fått dra på en rekke mesterskap og jobbet med mange av de flinkeste og hyggeligste folka i bransjen. Det føles både litt skummelt og vemodig å slutte i NRK, men samtidig ser jeg frem til å ta fatt på nye utfordringer i Viaplay.