Den nye avtalen med The All England Lawn Tennis Club sikrer at samtlige av de fire Grand Slam-turneringene fremdeles vil sendes på Eurosport i Norge. Det skriver Warner Bros. Discovery i en pressemelding.

Wimbledon-turneringen begynner med kvalifiseringsrundene fra mandag 24. juni.

- Vår live tennis-portefølje inkluderer de største begivenhetene i sporten. Vi gleder oss over å kunne tilby bred Grand Slam-dekning til et stadig økende publikum over hele Europa. Vi er glade for å forlenge vårt partnerskap med All England Club, slik at vi kan fortsette å investere i TV-dekningen, og gjøre den enda mer innovativ og engasjerende for tennisfansen, sier Trojan Paillot, SVP Sports Rights Acquisitions and Syndications hos Warner Bros. Discovery Sports Europe.  

I sommer blir det også mulig å få med seg OL-tennisen på selskapets nye strømmetjeneste Max.

- Vi har en utrolig tennissommer foran oss og vi ser fram til å tilby tennisfans alle kampene fra alle Grand Slams, og ikke minst fra de kommende olympiske leker, som også vil være en del av dette storslagne tennisåret, sier Trojan Paillot.