- I januar i fjor var vi to stykker som startet opp med Sverige i ryggen. I dag er vi syv ansatte som jobber med nye og faste kunder – vi kunne faktisk ikke fått en bedre start, sier Michael Gavshon, daglig leder i Le Pacte.

Med flere store og små prosjekter bak seg er gjengen i Le Pacte rustet for alle prosjektene de har fremover. Alt fra firmaturer, konferanser og butikkåpninger til messestands og store installasjoner med event-crew står på agendaen de neste månedene.

Av de større prosjektene tok Le Pacte i juni i fjor med seg nesten 200 ansatte i Uno X til Tour de France i Frankrike og hadde ulike arrangementer i tre forskjellige franske byer. Kontoret i Oslo var på denne tiden fire ansatte og samarbeidet derfor tett med teamet i Sverige.

- Det har vært ekstremt gunstig for oss å kunne jobbe så tett med kollegaene våre i Sverige. Vi mener at det tette samarbeidet gjør at vi kan tilby kunder det lille ekstra, sier Gavshon.

Fjoråret, som var Le Pactes første fulle regnskapsår, endte med en omsetning på nesten 28,6 millioner kroner for byrået og et driftsresultat på 1,7 millioner kroner.

 Gavshon forteller at han, og Shayne Wills, begynte i selskapet rundt oktober 2022 og hadde diverse jobber de leverte for Le Pacte den gangen. Det skal være grunnen til hvorfor det også er oppført med regnskap for 2022. Den gangen var omsetningen på 800.000 kroner og driftsresultatet endte på 388.000.

- Målet er å vokse ut av vårt nåværende kontor. Vi søker stadig nye talent, så hold øynene åpne for å bli med oss videre på reisen, sier Gavshon.