- Vi vet at deler av pressen vil fortelle løgner om oss idet bryllupet nærmer seg. Mens vi forbereder oss på den store dagen, er vi dedikerte til å ta vare på hverandre, skriver prinsessen på Instagram tidlig torsdag morgen.

I sommer skal de gifte seg i Geiranger i Møre og Romsdal.

Tirsdag denne uken gikk prinsesse Märtha Louise hardt ut mot Se og Hør.

- De gjentar løgner helt til alle tror på dem, skrev hun på Instagram.

- Prinsesse Märtha Louise står fritt til mene hva hun vil. Vi har ettergått det sjaman Durek har skrevet og sagt. I sin bok «Spirit Hacking» beskriver han detaljer om sin bakgrunn som ikke stemmer med våre opplysninger, skrev sjefredaktør Ulf Andre Andersen i Se og Hør i en kommentar til NTB tirsdag.

- Vi har gjort vår rett og plikt og bringer klarhet i hva som er sannheten. Det er vår journalistiske oppgave, skrev Andersen videre.