Den nye humorserien «MILF of Norway» slippes samtidig som strømmetjenesten Max lanseres i Norge og en rekke andre europeiske land 21. mai. Der blir den tilgjengelig for et internasjonalt publikum som den første norske Max Original-serien.

- «MILF of Norway» er en serie vi er fryktelig stolte av og vi synes det er utrolig stas at denne serien skal lanseres sammen med den nye strømmetjenesten vår i Europa. Det viser at innholdet vi produserer her i Norge har potensiale til å nå ut til et internasjonalt publikum, sier Magnus Vatn, ansvarlig redaktør i TVNorge og programdirektør i Warner Bros. Discovery Norge.

Mariann Hole spiller hovedrollen som Lene i «MILF of Norway», en vanlig kvinne i begynnelsen av 40-årene som mister jobben og ramler over nettstedet InsideFans, inspirert av det ekte nettstedet OnlyFans, der hun begynner å legge ut bunadserotikk.

- Vi har vist mange ganger før at vi lager innhold som treffer både hjertet og lattermusklene, og vi er ganske sikre på at «MILF of Norway» ikke er noe unntak. Dette er en serie med flere lag som både utfordrer og underholder, og som blir brakt til live av fantastiske Mariann Hole og Trond Fausa Aurvåg, sier Magnus Vatn.

Les også: Max lanseres i Norge 21. mai