Den 17. sesongen av «Paradise Hotel» spilles inn nå og har premiere på Viaplay til neste år. Da debuterer tidligere deltaker og vinner Martine Lunde som programleder for programmet. Hun erstatter Tix, som har vært programleder sammen med Triana Iglesias.

­­– Det er utrolig gøy å være tilbake i Mexico, og ikke minst å få lov til å overraske deltakerne med tvister, temaer og harde valg. Det er med stor glede jeg tar på meg denne rollen, og det blir spennende å se hvordan deltakerne reagerer når jeg dukker opp, sier Martine Lunde i en pressemelding.

Lunde vant sesong ni av realityserien. Nå gjenforenes hun med programleder Triana Iglesias, som har ledet 16 av 17 sesonger.

- Det er så deilig å være i gang igjen! Jeg er som alltid spent på å se hva denne sesongen bringer av allianser, spill og romantikk.  Det er veldig gøy å ha Martine her med meg, og sammen skal vi lage enda en legendarisk sesong, sier Triana Iglesias. 

Programredaktør Jonas Møller har stor tro på årets sesong.

- Dette blir en fantastisk sesong av «Paradise Hotel» med alt det medfører. Triana og Martine har en god kjemi og sammen geleider de deltakerne gjennom oppholdet på en stødig måte. Her er det bare for seerne å se frem til en ny runde av.