Det skriver NRK.

I februar kom meldingen om at Massa Vasstrand gir seg som programleder for NRK-programmet Norges tøffeste. 

- Jeg er både glad og stolt over å bli spurt for fjerde gang om å lede dette programmet, men med en utvidet sendeperiode ble det problematisk å takke ja, sa Vasstrand til NRK i februar da avskjeden ble offentliggjort.

Nå snur imidlertid treningsprofilen og forteller at hun fortsetter som programleder.

- Jeg elsker jo programmet, jobben og folka, men jeg fikk det ikke helt til å gå opp logistikkmessig. Derfor har jeg sett nåværende sesong med kjærlighetssorg langt opp til ørene. Ekte kjærlighetssorg over tanken på at min tid i Norges tøffeste var over, sier hun til NRK.

Hun forteller til statskanalen at hun vil legge om andre planer for å få til å være programleder.

- Og heldigvis ble jeg tatt imot med åpne armer. Jobben var min igjen, og det er jeg ufattelig glad for, sier hun.