Kanskje har noen TikTok-brukere de siste ukene reagerte på at de har fått mer av Martha Leivestad og Fetisha Williams i feeden sin, og mindre av Vegard Harm og Morten Hegseth.

Det er ikke så rart. VGTV har nemlig gjort endringen på kontoen som frem til midten av februar var Harm & Hegseth sin TikTok-profil. Duoen er byttet ut med tospannet Leivestad og Williams.

- Vegard og Morten skal ikke lenger ha et ukentlig TV-show med hyppig publisering i sosiale medier. Vi vil derfor ikke være i stand til å drifte kontoen på den måten vi ønsker med en så stor følgerbase som kontoen har, forklarer ansvarlig produsent i VGTV, Julie Easter Christiansen.

Kontoen har i skrivende stund cirka 83.000 følgere.

- «Martha & Fetisha» skal derimot ha et åpent og ukentlig program gjennom hele året, og vil publisere hyppig på Tiktok til samme type målgruppe som «Harm & Hegseth» har hatt. Byttet er gjort for å utnytte plattformene våre så godt som mulig, fortsetter Christiansen.

Hun forteller videre at VGTV har en egen konto for alt underholdningsinnholdet for kanalen. Der vil brukerne også klipp fra Harm & Hegseth, selv om de ikke lenger har sin egen konto.

- I tillegg har de fortsatt Instagram-kontoen sin med over 200.000 følgere, sier Christiansen.

- Harm og Hegseth sitt gamle innhold ligger fortsatt på TikTok-profilen til Williams og Leivestad. Vil dette bli fjernet?

- Dette innholdet kommer naturligvis til å bestå.

Christiansen forsikrer om at Harm og Hegseth fortsatt spiller en viktig rolle i VGTV sin strategi om å nå et ungt og bredt publikum.

- Vegard og Morten skal heldigvis ingen steder, og har fortsatt podkasten sin sammen. I tillegg jobber de med veldig spennende prosjekter på hver sin kant som lanseres senere denne våren, sier hun.

Les også: Skrinlegger «Harm & Hegseth»