Hanne Waaler Lier er ansatt som ny redaksjonssjef i Aftenposten. Hun har vikariert i stillingen det siste halve året.

- Hanne stiller store krav til innholdet vårt og til folk som jobber i redaksjonen. Hun har tung journalistisk erfaring og lang ledererfaring, og hun er alltid på jakt etter forbedringer, sier Tone Tveøy Strøm-Gundersen, nyhetsredaktør i Aftenposten, i en pressemelding.

Waaler Lier har hatt flere lederstillinger i Aftenposten, både for publisering, innenriks, utenriks og Oslo

- Aftenposten har en redaksjon med store ambisjoner både for journalistikk og vekst, og redaksjonssjef-jobben er perfekt for en som liker å jobbe med begge deler. Jeg er så heldig at jeg nå får jobbe på tvers av hele huset, og sammen med en så herlig offensiv og utviklingsorientert gjeng, er det lett å ha store ambisjoner. Målet er selvsagt at Aftenposten skal levere hardtslående journalistisk på samme høye nivå som i dag, samtidig som vi klarer å gi leserne våre et produkt de opplever som relevant, nyttig og interessant i hverdagen, sier Lier.