Etter en tøff forhandlingsrunde har Viaplay og Telia blitt enige om en ny distribusjonsavtale som også inkluderer Premier League. I den anledning går TV-distributøren ut med supertilbud på den engelske fotballen til kun 599 kroner per måned ut september og det uten binding.

Skal du handle dette innholdet direkte hos Viaplay koster Premier League-pakken nærmere 750 kroner.

- Vi lever av å utfordre, og håper våre fotballinteresserte kunder vil sette pris på å kunne se Premier League til en veldig gunstig månedspris uten bindingstid, sier Pål Rune Kaalen, leder for privatmarkedet i Telia Norge.

Les også: Telia og Viaplay enige på overtid - lander Premier League-avtale

For de som slår til er man sikret tilgang ut september og det gir TV-kundene også tilgang til strømmetjenesten Viaplay Film & Serier i tillegg til all sporten. Etter det går prisen på opp til 699 kroner.

- Det er fortsatt veldig mange spennende kamper igjen, og vi gleder oss stort til å kunne følge Haaland, Ødegaard og Bobb med flere i sluttspurten i verdens beste fotballiga samt i sesongstarten etter sommeren og videre fremover, sier Kaalen.