Tirsdag hadde realitykonkurransen «Vinnerschkalle» premiere på TV 2. Programmet handler om at ti kjendiser utfordres til det ytterste i forskjellige øvelser av programlederne Petter Northug og Harald Eia i rollen som «Oslolosen».

Les også: Disse kjendisene skal møte Oslolosen: - Ti sveklinger, slappfisker og sytepaver

Nå kan TV 2 avsløre seertallene på første episode. Totalt har 386.000 seere sett premieren lineært på TV 2 og via strømmetjenesten TV 2 Play.

- Dette er en sterk premiere for et helt nytt humor-program på TV 2. Oslolosen sin røffe stil som ikke sparer noen av deltakerne for sine verbale utblåsninger ser ut til å ha truffet seerne. Dette lover godt for Harald Eia sin debut på TV 2 i samspill med vår egen Petter Northug, sier programredaktør i TV 2, Trygve Rønningen og legger til:

- Vi har også opplevd et enormt engasjement i sosiale medier, som er positivt for humorseriens ferd videre.

«Vinnerschkalle» ble av VG beskrevet som en «slapp Mesternes mester/Fangene på fortet-kopi» og ble belønnet med terningkast to. Selv hadde TV 2 høye forventinger til programmet da de lanserte det.

- Petter Northug og Harald Eia i karakter som «Oslolosen» er en programleder-duo vi gleder oss masse til å vise seerne. Sammen med ti sporty deltakere, byr programmet på en stor dose humor, glimt i øyet, men også blodig alvor og ekstremt krevende øvelser. Vi ser frem til mye action og innholdsrik underholdning, har Rønninge tidligere uttalt.

Les også: NRK og Harald Eia har kommet til enighet om «Oslolosen»