Det skapte overskrifter – og over 4.300 klager til Kringkastingsrådet for hva slags forbilder og innhold NRK skulle gi plass til – da influenserne Fetisha Williams og Sophie Elise Isachsen i fjor laget en kortlivet podkast sammen for NRK.

Men nå har Fetisha Williams, som også er podkaster med 100.000 unike lyttere i uken, funnet tonen med en ny makker.

- Å jobbe med Martha blir «crazy». Det finnes ingen jeg ler mer av enn henne. «Let’s go!», sier Fetisha Williams.

Martha Leivestad utdyper i pressemeldingen med at seerne kan forvente seg et morsomt studioprogram med ekte historier, reaksjoner og meninger. Hun tror det blir noe man «må se» når premieren går på lufta i mars på VGTV.

De to skal hente ideer fra eget liv og snakke om venner, sex og dating. Det loves en spin-off-serie der Williams og venninnene Caroline Nitter, Øyunn Krogh og Jeanette Elise Hildebrandt skal date på TV med flere forviklinger og overraskelser underveis.

Leivestad har vært profil hos VGTV i flere år både på podkast og TV og programsjef Martin Jøndahl sier at Fetisha Williams var førstevalget da komikeren ville ha med en på lag.

– De har kjempegod kjemi, og vi har veldig troen på de to sammen, sier Jøndahl.