- Jeg er først og fremst stolt over muligheten! I løpet av halvannet år i Budstikka har jeg blitt godt kjent med redaksjonen, og med Asker og Bærum, og jeg er ikke i tvil om at det ligger stort potensial for videre utvikling av lokalavisen, sier Anniken Renslo Sandvik, i en pressemelding.

Hun ble ansatt som nyhetsredaktør i Budstikka i 2022, og kom fra stillingen som nyhetsredaktør i Nidaros. Sandvik har tidligere vært ansvarlig redaktør i Finnmarken, der hun også jobbet mange år som journalist. 

- Anniken er en digital endringsleder som virkelig har skapt positive resultater i Budstikka, sammen med hele den kompetente redaksjonen. Hun er en solid lagbygger som brenner for å lage viktig og relevant lokalt innhold for Asker og Bærums innbyggere. Hun har bred redaksjonell erfaring og er en særdeles dyktig leder, sier styreleder Ingrid Skogrand

Og legger til at hun er svært fornøyd med ansettelsen av Sandvik.

- Med erfaring fra lokalaviser spredt over hele landet, solid redaksjonell kompetanse og skarp evne til å omsette strategi til handling, er Anniken et knallsterkt kort for Budstikkas videre utvikling, avslutter Skogrand.

Sandvik legger til at hun har ambisjoner på vegne av avisen og journalistikken. 

- Vi skal fortelle historiene som andre kanskje ønsker å holde skjult, stille kritiske spørsmål til makta og gå i dybden for å forklare sammenhenger, i tillegg til å være først og best på løpende nyheter hver dag. Med så mange flinke folk på laget, er jeg helt sikker på at vi vil lykkes.

Sandvik tiltrer formelt 8. februar.