Norske Espen Nordahl vant ett av de åtte Emmy-trofeene som gikk til HBO-serien «The Last of Us» natt til søndag.

- Det er utrolig gøy å bli anerkjent for noe vi har jobbet så lenge og hardt med som «The Last of Us», sier Nordahl til TV 2.

Kategorien Nordahl vinner prisen i heter «Outstanding Special Visual Effects in A Season or A Movie.» Også Håvard Munkejord ble nominert. Både Munkejord og Nordahl jobber for Storm Studios.

- Det har vært utrolig spennende å være med på noe så stort. «The Last of Us» er et prosjekt som har betydd veldig mye for oss på Storm, både på grunn av forholdet mange av oss har til kildematerialet og teamet, og tilliten vi fikk til å lage noen av de mest krevende effektene i serien, sier vinneren.

Ifølge TV 2 får Storm Studios prisen for i hovedsak om hvordan zombiene i serien smitter mennesker. 

Storm Studios er et film- og TV-produksjonsselskap som holder til i Oslo og som i 2022 hadde en omsetning på nærmere 55 millioner kroner og selskapet hadde et knallsterkt driftsresultat på hele 19,5 milloner kroner. Storm Studios er eid av i hovedsak Storm Group der en finner produsent Lars Hellebust på eiersiden.