NRK-journalist Sigrid Sollund tar permisjon for å skrive bok, og med det stepper Ingerid Stenvold inn som programleder i NRKs i «Dagsnytt 18»-senduinger. Det skriver NRK

- Ingerid er en av våre mest profilerte programledere og det blir spennende å ha henne inn som makker til Espen Aas i «Dagsnytt 18», sier programredaktør i NRK, Knut Magnus Berge, til egen nettavis. 

Berge forteller at Stenvold skal inn i et vikariat på tre måneder fra februar, og skal rett tilbake til «Dagsrevyen» etter det. 

Les også: Dagsnytt 18-programledere kjemper om samme NRK-jobb

Stenvold startet sin karriere i NRK allerede i 2001 og har vært innom en rekke avdelinger på Marienlyst. Hun var lenge i sporten i NRK, men har jobbet som nyhetsanker i «Dagsrevyen» siden 2010.

- Jeg ser alltid etter ting som kan utvide horisonten og heve kompetansen min, og er heldig som jobber et sted der det er mulig. Men jeg trives veldig godt med å ha basen min i Dagsrevyen, sier Stenvold til Kampanje. 

Før jul i fjor ble det kjent at Fredrik Solvang tok en pause fra «Debatten» for å være programleder for «Melodi Grand Prix» og at nyhetsankerne Atle Bjurstrøm og Nina Owing steppet inn som vikarer i Solvangs MGP-fravær. Nå tar nok en «Dagsrevyen»-anker på seg et vikariat.

- Vi har et særdeles kompetent programlederkorps i Dagsrevyen, og synes det er bra at også disse får litt andre utfordringer innimellom, sier Berge. 

Les også: Fredrik Solvang tar Debatten-pause - skal lede Melodi Grand Prix