Forrige uke lanserte NRK den nye humorpodkasten «Desken brenner» som blant annet ledes av Odd-Magnus Williamson, som har med seg Tara Lina Shahin, Marius Thorkildsen og Amalie Stuve. 

Nå lanserer statskanalen enda et humoristisk aktualitetsprogram kalt «Pønsj» på NRK P3.  

Les mer: NRK lanserer ny humorpodkast: - Lillesøsteren til Nytt på nytt

Radioprogrammet ledes av Henning Bang og Sindre Reinholt som ifølge pressemeldingen skal «utfordre samfunnsaktualiteter ved å blande kødd og alvor i en herlig pønsj.»

- Det blir deilig frekt, tidvis ubehagelig, men med varme i bunn. Her får vi også besøk av diverse gjester, alt fra politikere, eksperter, samfunnsdebattanter, meningsbærere og folk på gata, som skal svare på alle de dumme spørsmålene du måtte ha, sier programlederduoen i meldingen. 

Programmet har premiere mandag 29. januar og vil gå direkte hver mandag til torsdag.  

Sindre Reinholt har tidligere vært programleder for NRK P3-podkasten «Statens mal for medarbeidersamtale». Han har også ledet en rekke radioprogrammer både på NRK P3 og NRK P1.

Mens Henning Bang har vært programleder for radioprogrammet P3ligaen, og har også vært reporter i P3morgen. I tillegg har han ledet P3aksjonen to år på rad.

Redaksjonsleder i NRK P3, Kjersti Havdal har skikkelig tro på dueon og det nye programmmet. 

- Det er skikkelig stas å få på et underholdende aktualitetsprogram på NRK P3, for det tror jeg har vært et savn. Og er det noen som kan gi oss uventa og morsomme synspunkt på både det som skjer i nyhetsbildet og i unges liv, så er det Henning og Sindre, sier hun.