Det skriver TV 2 i en pressemelding.

Fjorårets beste reklame skal kåres når «Gullfisken» går av stabelen 3. februar. I år er det Jan Thomas og Desta Marie Beeder som skal lede programmet på TV 2.

- Jeg gleder meg veldig til å lede Gullfisken sammen med Desta. Vi jobbet sammen for mange år siden, og endelig fikk vi muligheten igjen, sier Jan Thomas.

De to programlederne jobbet sammen på TV 2-programmet «Happy Day» for 12 år siden. I programmet skulle Jan Thomas hjelpe folk med å forbedre utseende og stil.

- Siden den gang har jeg håpet på å jobbe med han igjen, og nå skjer det endelig. Jan er varm og nydelig, og jeg gleder meg veldig til å dele kvelden med han, sier Beeder som til vanlig leder God morgen Norge.

Jan Thomas, som på sin side ledet «Jakten på Kjærligheten» i fjor, sier at Gullfisken er et kjent og kjært konsept, men at det er viktig for han og Beeder å sette sitt eget preg på programmet.

- Uten å røpe for mye lover vi en skikkelig fest, sier han.

Beeder gleder seg til å hylle reklamebransjen.

- Det å skulle fortelle en historie på 30 sekunder er ingen lett oppgave, og derfor er det ekstra imponerende å se hva bransjen får til.

Gullfisken vises på TV 2 3. februar og produseres av The Oslo Company.