- Jeg gleder meg skikkelig, sier Anita Bakk Henriksen, i en pressemelding.

Hun begynner som nyhetsjournalist i EiendomsWatch i januar. Henriksen kommer fra stillingen som vaktsjef i Avisa Oslo, og har bred erfaring fra en rekke medier, inkludert E24/VG, Nettavisen og Finnmark Dagblad.

- Jeg har ikke vært så spent på en jobb siden jeg pakket sekken og flyttet til Finnmark, sier hun.

Les mer: Blir redaktør for Watch Medias sjette nettavis

Mediehuset Watch Media har i dag seks nisjeaviser i Norge, og den syvende avisen er på vei. Sistnevnte blir arbeidsplassen til Anders Hustveit Gerhardsen og Synne Piyawan Kringsjaa

- Jeg synes det er spennende å få være en del av en start-up, og jeg gleder meg veldig til å komme i gang sammen med resten av teamet, sier Gerhardsen.

Han kommer fra NRK, hvor han har vært journalist og vaktsjef i underholdningsavdelingen. Han har tidligere vært nyhetsjournalist hos NRK Sørlandet og har i tillegg erfaring fra Kredinor og Nordea. Han har bachelor i økonomi og administrasjon, samt kommunikasjon og medieproduksjon.

Synne Piyawan Kringsjaa jobber i dag i Hamar Arbeiderblad. Hun har også erfaring fra Romerikes Blad, og i tillegg til journalistutdanning har hun også en master i strategisk kommunikasjon.

 - Jeg setter veldig pris på muligheten jeg har fått i Watch Media. Det blir gøy å jobbe med flinke folk, og jeg ser frem til å jobbe tett på og dekke en spennende bransje, sier Synne Piyawan Kringsjaa.

Ansvarlig redaktør og landsjef i Watch Media Norway, Kristin Stoltenberg, er svært fornøyd med signeringene. 

Les også: Forlater Avisa Oslo etter under ett år: - Jeg hadde inegn planer om å slutte

- Jeg er veldig fornøyd med ansettelsene av Anita, Anders og Synne. I Watch Media bygger vi selskapet gjennom bra folk og et sterkt konsept. Med denne trioen på laget er vi godt rustet for videre vekst, sier Stoltenberg.