Fra torsdag til og med søndag har det blitt levert sendinger fra fotball, håndball og vintersport på Viaplay.

Torsdag spilte Bodø/Glimt mot Lugano i Europe Conference League. Her vant de norske ligamesterne 5-2 og sikret videre avansement i Europa-turneringen. Viaplay oppgir at over 130.000 seere var innom sendingen på TV3+.

På fredag spilte Norge mot Østerrike i håndball-VM. Kampen ble vist på TV3 og hadde en seertopp på 363.000 seere. På lørdag var det duket for vintersport, og Viaplay Vinter-sendingen med 10 kilometer friteknikk fra Gällivare hadde en seertopp på 240.000.

Viaplay sportens store høydepunkt denne helgen kom på søndag. Da nådde håndballkampen mellom Norge og Sør-Korea en seertopp på 439.000 seere. Her var seersnittet på 383.000 seere. I tillegg peaket søndagens Viaplay Vinter-sending på 362.000 seere.

- Vi går nå inn i høysesongen vår, med vinter og håndball som de store driverne på våre lineære flater. Men også Bodø/Glimt og Molde bidrar her med sine pågående Europa-eventyr. Vi bruker betydelige ressurser på å gi et best mulig tilbud til seerne, og det er god motivasjon i å se at mye planlegging og hardt arbeid gir gode seertall, sier norsk sportssjef i Viaplay Group, Kristian Oma.   

- Og så tror vi jo at dette bare er starten på tre veldig sterke måneder for våre plattformer når vi vet hva som venter av håndball-mesterskap, Tour de Ski, Nyttårshopprenn og mer, fortsetter han.

De nevnte tallene gjelder kun for Viaplays lineære sendinger. Viaplay oppgir ikke strømmetall.