Featureredaktør Live Fedog Thorsen har jobbet i Dagens Næringsliv i nærmere 17 år. Nå kaster hun inn håndkleet og går til stillingen som ny forlagssjef for sakprosa i Aschehoug.  
 
- Det er litt galskap å forlate DN! Akkurat nå skjer så mye positivt, og vi lykkes med strategien og opplever vekst i lesing, engasjement og konverteringer i en ellers krevende tid – det er imponerende. Dessuten har DN alltid rekruttert de aller skarpeste og flinkeste folka som det blir veldig trist å forlate, sier Thorsen. 

Thorsen er utdannet journalist og har siden 2006 jobbet som featurejournalist, redaksjonssjef i Magasinet, reportasjeleder og redaksjonssjef i D2. Hun har også ledet flere store prosjekter i DN som blant annet oppstarten av nettstedet Smak, podkasten «Jeg kan ingenting om vin» og D2s Ledestjernekåring.  I 2019 ble hun featureredaktør i DN med ansvar for Magasinet, D2 og Smak. 

- Jeg har vokst opp i DN, og det har vært et enormt privilegium. Da Aschehoug tok kontakt med et spennende oppdrag ble det for fristende å få sjansen til å lære noe nytt i Norges fremste litterære forlag, og ikke minst bryne meg på en bransje i endring. Ambisjon og kvalitet er ord som beskriver både DN og Aschehoug. Aschehoug har høye ambisjoner for feltet, og jeg gleder meg til å bli bedre kjent med forlagshuset og kompetente ansatte – og ikke minst forfattere – og få bryne meg på et helt nytt område i en bransje som ligner vår egen, sier hun. 

Sjefredaktør I DN,  Janne Johannessen synes det er leit at Thorsen slutter, og gir henne masse ros for å ha vært helt sentral i utviklingen av DNs helgeinnhold og økte digitale gjennomslagskraft.  

- Under Lives ledelse har featureavdelingen levert imponerende resultater gjennom smart, engasjerende, leken og alltid godt fortalt journalistikk. DN mister en redaktør med enorm dedikasjon, kreativitet og gjennomføringskraft. Samtidig er det naturlig at så ambisiøse folk som Live også blir motivert av nye utfordringer, og Aschehoug er heldige som får en sakprosa-sjef i øverste klasse.