I januar er det sesongpremiere på den åttende sesongen av «Farmen kjendis» på TV 2 Direkte og TV 2 Play. Samtidig flytter tre nye deltakere inn på «Torpet kjendis», som er sidekonkurransen til Farmen. Torpet blir vist på TV 2 Play.

Vebjørn Selbekk er ikke ukjent i Farmen-sammenheng. Dagen-redaktøren røk ut i finaleuken av sesong 6 av «Farmen kjendis». Selbekk er mer enn klar for et nytt gårdsopphold.

- «Farmen kjendis» er noe av det gøyeste jeg har vært med på i hele mitt liv. I to år har jeg lengtet tilbake til dette helt unike universet. Nå får jeg endelig sjansen, sier Selbekk, i en pressemelding. 

- Jeg gleder meg
Redaktøren legger ikke skjul på at han har store ambisjoner når han vender tilbake.

- Jeg gleder meg til å reise tilbake til 1924, leve i kontakt med naturen, drive et småbruk sammen med nye interessante mennesker, teste meg selv og komme ut som et bedre menneske. Samtidig er målet mitt krystallklart: Å kjempe meg tilbake på Farmen-gården! 

Les mer: «Bråkmakeren» Vebjørn Selbekk om Farmen Kjendis: - Forener mer enn det splitter, selv i en polarisert tid

Selbekk flytter inn på et lite torp ikke langt fra «Farmen kjendis»-gården, Li gård på Hedmarken, sammen med tv-personlighet og influenser Aleksander Sæterstøl og familieterapeut og stand up-komiker Dora Thorhallsdottir.

Sæterstøl var med i fjorårets sesong av «Farmen kjendis», og i likhet med Selbekk, røk også han ut i finaleuken.

- Å delta på Torpet blir gøy, og jeg er veldig spent på hvem jeg skal bo med der inne. Det eneste jeg vil er å komme inn igjen på Farmen, sier han.

Dora Thorhallsdottir er eneste nykommer og har ikke deltatt i Farmen før. Hun er søsteren til Bjørg Thorhallsdottir, som er et kjent ansikt fra Sofa og Forræder. Bjørg Thorhallsdottir er en av deltakerne inne på Farmen kjendis-gården - og hun vet ingenting om søsterens Torpet-deltakelse.

- Det har overhodet ikke vært lett å holde på to hemmeligheter: Jeg har måttet late som at jeg ikke visste at Bjørg skulle på Farmen, og jeg måtte i tillegg holde tett om min deltakelse på Torpet, sier Thorhallsdottir.  

- Jeg vet jo ikke om jeg kommer til å treffe henne, men om det skjer så er det jo viktig å få en genuin overrasket reaksjon fra henne. Så det har vært noen rare uker der jeg har måttet holde tett om dette når jeg har snakket med henne.