Under Warner Bros. Discoverys (WBD) vårlansering på Sentralen i Oslo slapp mediekonsernet navnet på deres nye strømmetjeneste. Max er mediekonsernets nye globale strømmetjeneste og sjef for WBD i Norden, Christina Sulebakk, forteller at tjenesten «skal være strømmetjenesten alle husholdninger bare må ha». 

- Det blir en fantastisk samling av internasjonale serier og filmer av øverste klasse, som «Harry Potter», «The Last of Us» og «Dune: Part Two», blandet med det lokale innholdet nordmenn elsker, som «71 grader nord» og «Kongen befaler», sier hun i en pressemelding.

Les også: TVNorge inn i samme mediefamilie som CNN og HBO Max: - Det venter mange tøffe tak

Det er cirka halvannet år siden mediegigantene Discovery og WarnerMedia slo seg sammen og dannet Warner Bros. Discovery. Selskapet skriver i pressemeldingen at lanseringen av Max er et viktig steg i prosessen med å bli et mer helhetlig selskap.

Og selv om selskapet satser globalt, understreker Sulebakk at store investeringer i norske produksjoner også er viktig for selskapet.

- Det er ikke enkle tider i bransjen vår, men med alt det vi kan tilby på de forskjellige flatene er vi i en unik posisjon. Vi er et av de største og sterkeste medieselskapene i Norden, og vi tror at lokalt innhold spiller en nøkkelrolle for å opprettholde og styrke den posisjonen, sier hun.

Det er ennå mange detaljer som gjenstår i lanseringsplanen for Max i Norge, men noen ting kan Sulebakk nevne.

- De olympiske leker i Paris 2024 kommer til å bli vist på Max. Om du vil få med deg all action og samtlige norske medaljehåp, så er det Max som gjelder. Vi kommer også til å tilby en type abonnement hvor reklame er inkludert, men priser og pakketering er noe vi kommer tilbake til når det nærmer seg lansering, sier Sulebakk.

Les også: Warner Bros. Discovery når 96 millioner strømmekunder