Fra januar 2024 skal VG levere nyheter til Bauer Media. Det betyr at VG vil være avsender og ha det redaksjonelle ansvaret for nyhetssendingene til Bauer Medias radiokanaler.

Bauer Media har tidligere hatt en avtale med Dagbladet på dette området.

- Bauer representerer en sterk distribusjon på en plattform hvor VG er mindre tilstede i dag, og som vil gi en styrket distribusjonskraft til VG og sikre at vi treffer enda flere lyttere med VG-nyhetene våre hver eneste dag, sier VG-sjef Gard Steiro i en pressemelding.

VG og Bauer har fra før av et samarbeid på VG lista Topp 40.

- Vi er glade for å kunne utvide vårt samarbeid med VG, sier Kristoffer Vangen, ansvarlig redaktør hos Bauer Media. 

- VG er en sterk merkevare med høy tillit, og er etter min mening den beste på hendelsesnyheter i Norge, noe som er viktig for radionyheter. VG-nyheter på radio vil sikre at våre radiolytter får et solid nyhetsprodukt med siste nytt hver time, fortsetter Vangen.